+45 91 91 51 91

Dinero
Sådan fordoblede Dinero deres besøgstal med klassisk content marketing

Sådan fordoblede Dinero deres besøgstal med klassisk content marketing
500 artikler baseret på specifikke nøglebegreber til opslagsordbog

Om virksomheden: 

  • Stiftet i 2013 af bla. Martin Thorborg
  • Købt af Visma i 2016
  • Mere end 54.000 aktive virksomheder
SEMrush Nordic Awards 2019 Finalist
Organisk trafik
Her ses udviklingen i den organiske trafik.
Trafikværdien
Her ses udviklingen af Dineros trafikværdi.
Organiske søgeord
Her ses udviklingen i søgeord, som Dinero vises på.

Dinero er et af Danmarks mest populære regnskabsprogrammer, som virksomheder landet over benytter til styring af moms, fakturering, løn og bogføring. Dineros mål er altså at nå ud til virksomheder, der ønsker at gøre det økonomiske papirarbejde en mindre byrde i deres hverdag.

Dinero valgte os til at skrive +500 artikler, som hver især skulle skrives ud fra et specifikt nøglebegreb inden for branchen med formålet om at ranke højt på Google. Nøglebegreber som eksempelvis ‘debitor’, ‘avance’ og ‘gældssanering’. Vi blev enige om en fast struktur på alle artiklerne, og vi sikrede løbende levering, så indholdet kunne blive indekseret på siden, når det var færdigt.

Grundet gennemtestede framework kunne Dinero konstant følge med i udviklingen og komme med kommentarer til teksterne, hvis et begreb var misforstået, eller noget kunne stå mere tydeligt. Det sikrede Dinero fuldkommen kontrol over indholdet hele vejen igennem processen.

Organisk trafik over al forventning

Nogle få måneder efter de sidste artikler blev skrevet og lagt op, blev arbejdet evalueret. Udover at Dineros krav var velskrevet og informerende indhold, var der også visse målsætninger til den SEO-mæssige effekt af det organiske arbejde. Og disse blev i den grad indfriet. Se udviklingen på graferne her til venstre.

Hør her hvad Patrick Teglstrup, CMO hos Dinero fortæller om samarbejdet.

“Vi valgte Somera til at skrive vores begrebsordbog, og det blev gjort til UG. Kommunikationen og arbejdsprocessen har været professionel, enkel og med de ønskede resultater til følge. Vi har lært, at Somera udover at være gode til at skrive har en solid forståelse af SEO og online marketing generelt.

Kvaliteten af artiklerne var meget høj, blandt andet på grund af et fælles setup, der sikrede komplet kontrol fra vores side, og mængden af ny trafik som følge af projektet har været mere end, hvad vi turde håbe på. Vi vil helt klart også bruge Somera til fremtidige projekter“

 

Google anmeldelser
5.0
Facebook Bedømmelse
5.0