Maj Laden Nørgaard

Maj Laden Nørgaard

Jeg hedder Maj og har fornøjelsen af at være Content Marketing Manager hos Somera. I mit arbejde som Content Marketing Manager er min primære opgave at sørge for, at indholdet, vi leverer, er unikt, relevant og ikke mindst inspirerende for den pågældende målgruppe.

Jeg har en bachelor i Kommunikation og en kandidatgrad i Journalistik (Cand.public). De to verdener har jeg haft muligheden for at sammensmelte her hos Somera, hvor et strategisk blik på virksomheden og journalistikken går hånd i hånd i slutresultatet.

I dagens digitaliserede verden er der mange virksomheder, der slås om brugernes opmærksomhed. Derfor er det gode indhold, der skiller sig ud, og som er i øjenhøjde med målgruppen essentielt. Det ønsker jeg at hjælpe jeres virksomhed med.

Jeg er en kommunikationshaj, der brænder for at lave strategier, som kan hjælpe jeres virksomhed med at kommunikere dét, der gør jer til noget helt særligt. En klar strategi bliver jeres grundlæggende køreplan for jeres kommunikation, som appellerer direkte til jeres målgruppe. Og det kan give mange fisk i nettet.

Ekspertområder

  • Content Marketing
  • Email Markedsføring
  • Public Relations

Lad os snakke sammen