Derfor skiftede vi navn fra Kvalitetstekster.dk til Somera
+45 91 91 51 91

Fra Kvalitetstekster.dk til Somera – Hvorfor?

Kristian Scharling 31. januar 2016
Fra Kvalitetstekster.dk til Somera – Hvorfor?

Her fra d. 01/02 – 2016 skifter vi navn fra Kvalitetstekster.dk til Somera. Det betyder alt i alt ikke det store for vores kunder og samarbejdspartnere, men jeg vil nu alligevel tage mig tiden til at forklare, hvorfor vi gør, som vi gør.

Kvalitetstekster.dk er et domæne købt d. 01/10-2013 – min første virksomhed som jeg skulle prøve mig af med. Navnet var ganske lige til og forklarede ganske simpelt, hvilken ydelse vi ville levere. Siden da er der sket en del.

Fra studiearbejde til levevej

Vi er gået fra at være en enkeltmandsvirksomhed, der fungerede som studiearbejde, til et anpartsselskab der har 10 mand på lønningslisten. Vi har eget kontor i Aalborg bymidte, og ambitionerne rækker til lige mere end bare et lille hobby-projekt. Målet er klart – vi skal være det suverænt største tekstbureau i Danmark.

 

Om vi om fem år fungerer som et bureau, der udelukkende fokuserer på tekster, eller om vi på sigt favner bredere, tør jeg ikke give noget endeligt svar på. Dog er én ting sikkert – jeg vil ikke lade os begrænse af vores navn. Derfor er tiden kommet til, at vi skifter navn til Somera. Dertil falder det i god tråd med, at vi netop har lanceret vores nye hjemmeside, som du er på i netop dette øjeblik.

Men hvorfor så Somera?

Somera var i starten et markedsføringsbureau, jeg havde store planer for. Realiteten var blot, at jeg bedre kunne lide at sælge tekster. Derfor blev projektet henlagt. Domænet har jeg dog bibeholdt – og nu bliver det så taget i brug.

Det er klart, at skiftet vil forvirre nogle enkelte her i starten. Dog ser jeg hellere, at skiftet sker nu, fremfor om 5 år hvor jeg indser, at vi har mulighed for at favne brede. Til den tid sidder vi forhåbentligt 10-20 mand på fuldtid.

Har du spørgsmål eller kommentarer, hører jeg altid gerne fra dig! Du smider blot en kommentar nedenfor :-).

Fortæl os hvad du har brug for.