Guide: Sådan kan du følge med, når vi skriver dine tekster

Her hos Somera vil vi gerne levere så god en tekst som muligt. Vi ved udmærket godt, at der er mange forskellige præferencer i forhold til ordvalg, sprog og skrivestil blandt vores kunder.

I stedet for at vi bruger en masse tid på at skrive din tekst i en stil, du måske ikke bryder dig om, lader vi dig nu komme med bag produktionen af teksterne, så du har mulighed for at kommentere undervejs! På den led kan du sikre dig, at teksterne er lige, som de skal være, og du kan komme med forslag til tilføjelser eller andet, der kan gavne det endelige resultat.

Hvordan kan jeg kommentere undervejs?

For at gøre det så gnidningsfrit som muligt for dig at knytte dine kommentarer benytter vi os af skriveprogrammet Google Docs. Du modtager et link til dokumentet via mail, når vi påbegynder skriveprocessen.

Herunder vil vi gennemgå, hvordan du kan kommentere og tilføje rettelser på nem vis.

1) Markér det sted, du gerne vil kommentere. Klik derefter på ”Tilføj en kommentar” ude til højre.

Tilføjenkommentar

2) Skriv din kommentar – Det kan eksempelvis være, at du har et bestemt fagterm, som er bedre at bruge, eller hvis et produkt skal staves på en speciel måde. Når du har skrevet din kommentar, trykker du på ”Kommenter”.

Skrivkommentar

3) Tekstforfatteren kan se din kommentar med det samme og kan svare tilbage. Tekstforfatteren kan også komme med en begrundelse for sit valg.

Tekstforfatteren svarer

4) Tekstforfatteren tager din kommentar til eftertanke og laver rettelser, hvorefter skriveprocessen fortsætter.

 Viretter

Du behøver ikke at rette småfejl

Vi beder om, at du ikke retter slåfejl, stavefejl, kommateringsfejl og lignende, da vi selv retter disse til, når teksten er skrevet færdig. Korrekturlæsningen foregår i et Word-dokument, som du også kommer til at modtage dine tekster i.