Tekster til Affiliate sider

Øg din organiske trafik og konverter dine besøgende til leads

Få en tekstforfatter tilknyttet din affiliate side

Er du en af de mange dygtige affiliate marketers, vi har herhjemme i Danmark? Og leder du efter en dygtig samarbejdspartner, der forstår sig på principperne og mekanismerne bag både on-page og off-page SEO?

Hos Somera arbejder vi hver dag med tekstforfatning til alt fra webshops til blogs. Vores tekstforfattere har hver især nogle unikke kompetencer i forhold til både skrivestil og viden – kompetencer vi bruger, når vi matcher dig med den af vores tekstforfattere, som passer bedst til din opgave.  Det betyder, at du får én fast tekstforfatter tilknyttet din side. Derved er skrivestilen den sammen, og du har udelukkende én person at skulle kommunikere med. 

Plug and play-løsning til dine sider

Med et samarbejde om kreativ tekstforfatning til affiliate marketing slipper du for at skulle bruge time efter time foran computeren på at skrive de tekster, der trækker trafik ind på din side. Du har sikkert andet at bruge din tid på! Og det er ikke alle, som kan se det sjove i at skrive tekster. Det gør vores tekstforfattere til gengæld.

Ud over tekstforfatning tager vi os også gerne af:

  • At lægge teksterne op på din side
  • Søgeordsanalyse
  • Idéer til emner
  • Billeder til teksterne

Tobias Ehlig, Direktør for Festli.dk

title385366558

“Somera har bidraget med kvalitetsindhold til vores blog igennem flere omgange og er vores foretrukne leverandør, når det kommer til tekst og content generelt.”

Mads Nordskov, SEO-specialist

title809295248

“Somera er det firma, jeg altid anbefaler, når folk spørger om, hvor de skal købe deres kvalitetstekster. Den er høj, kvaliteten, men serviceniveauet og evnen til at holde deadlines er endnu højere. Kristian og hans team går gerne den ekstra mil for at gøre kunderne glade og tilfredse.”

Lars Skjoldby, CEO hos Skjoldby&Co.

title628841610

“Jeg har haft udfordringer med at finde gode pålidelige tekstforfattere, der kunne overholde egne deadlines. Hos Somera har det aldrig været et problem. Og det betyder, at jeg kan overholde deadline over for mine kunder.”