Tekster til webshop

Driver du en webshop, eller er du en del af en større forretning? Så kender du måske godt til det med, at tekstforfatningen bliver nedprioriteret. I takt med at Google opdaterer sin algoritme, bliver tekstforfatning mere og mere vigtigt. Tynde sider uden indhold, tekster med duplicate content, og formuleringer sprængfyldt med stave-, kommaterings- og tastefejl giver desuden brugeren et dårligt indtryk af jeres forretning.

Samtidigt har du en unik mulighed for at opbygge en relation til dine kunder ved at levere godt indhold til dem, som de har lyst til at dele. I har måske allerede en idé til, hvordan I kan få gang i jeres blog eller få skrevet produktbeskrivelser, der sælger.

Lad os spare din tid

Vi vil hjertens gerne hjælpe jer på vej. Derfor har vi lavet tre pakker, der passer til jeres webshop – uanset om I omsætter for 100.000 kroner eller 10.000.000 kroner. Vi kan både finde på emner, indsætte det på hjemmesiden og sætte det flot op.

Kort sagt skal du ikke røre en finger. Smart, ikke?

Vi kan hjælpe dig med alle typer tekstforfatning

Vi er 10 passionerede tekstforfattere, der har hvert vores felt.

Derfor kan vi hjælpe med:

  • Presse til webshop
  • Content Marketing
  • Produkt- og kategoribeskrivelser
  • Opdatering af sociale medier
  • E-mail Markedsføring

Lyder det spændende? Kontakt os i dag, i morgen, eller hvornår du engang ønsker – vi giver gerne en kop kaffe og et bud på, hvad vi kan gøre for dig.