+45 91 91 51 91

ErhvervsHjemmesider.dk
Et effektivt e-mail marketing setup

Et effektivt e-mail marketing setup
☛ Øget konvertering med e-mail marketing

Om ErhvervsHjemmesider.dk:

  • ErhvervsHjemmesider.dk tilbyder professionelle webshop-, hjemmeside- og markedsføringsløsninger til erhvervsdrivende
  • De har eksisteret siden 2014 med kontor i Århus og København
  • De har leveret løsninger til mere end 1100 tilfredse kunder, og så ligger de i top tre i adskillige kategorier på TrustPilot

Da ErhvervsHjemmesider.dk kom til os, manglede de ikke leads. Men de manglede et setup, der kunne tage hånd om deres leads og derved øge konverteringen. Det betød, at de havde en masse leads, som gik i glemmebogen.

 

Lead nurturing med e-mail marketing

Løsningen blev, at vi lavede to e-mail flows med fokus på lead nurturing. Når de fremover ikke konverterer et lead med det samme, ryger leadet over på en automatiseret e-mail-kampagne. Her bliver leadet varmet op og gøres klar til konvertering.

Kampagnerne er strikket strategisk sammen med fokus på at skabe en relation mellem leads og ErhvervsHjemmesider.dk. Der er fokus på tips og tricks, pains og værdifuld viden, som modtageren faktisk kan bruge til noget. På den måde sørger de to kampagner for, at flere potentielle kunder bliver til kunder ved at understøtte den længere beslutningsproces, der ofte er, når der er tale om B2B. 

 

Nu har de et effektivt værktøj til at øge konverteringen

ErhvervsHjemmesider.dk sidder tilbage med et effektivt værktøj, der sikrer, at når deres kunder bliver klar til at investere – så er det hos dem, de køber. Deres sælgere sikrer sig, at de ikke hiver fat i leads, før de er varme. Og det betyder, at de kan bruge deres tid mere fornuftigt.

Så mens de hos ErhvervsHjemmesider.dk kan bruge deres tid på andre opgaver, arbejder de to kampagner for dem døgnet rundt – 100 procent på autopilot. 

Hør her, hvad partner og direktør, Samuel Glaes har at sige om samarbejdet:

“Når vores rådgivere nu snakker med nogen, som ikke er klar til at købe med det samme, kan de med vores nye setup blive klar i løbet af uger eller måneder. Og pludselig kan der ligge en mail fra en, som vores rådgiver måske snakkede med for flere uger eller måneder siden, som nu er klar til at tage springet og investere”.

Er du nysgerrig på, hvordan hele processen foregik, eller vil du gerne høre mere om de resultater, ErhvervsHjemmesider.dk har oplevet med deres nye e-mail marketing setup? 

→ Læs en uddybende case med udfordring, proces og resultater lige her.

 

Vil du øge din konvertering med e-mail marketing?

Google anmeldelser
5.0
Facebook Bedømmelse
5.0