+45 91 91 51 91

TerapeutBooking.dk
Udarbejdelse af tekst til landingssider

Udarbejdelse af tekst til landingssider
Målrettede tekster til landingssider | Facebook-annoncering, AdWords og SEO

SaaS-virksomheden Terapeut Booking hjælper terapeuter og selvstændige behandlere med online booking og arkivering af journaler. Selvsagt ønsker de at nå ud til flere terapeuter, der kan få glæde af deres system.

I den forbindelse lagde vi i samarbejde med Terapeut Booking en strategi for, hvordan vi bedst muligt ramte deres ønskede slutprodukt. Vi fik forklaret de enkelte funktioner, så vi kunne skabe målrettet annoncering mod de enkelte faggrupper.

Arbejdet mundede ud i landingssider, der hver især var dedikeret til hver sin faggruppe og funktion. Alt i alt blev der udarbejdet 40 landingssider. Disse landingssider blev så markedsført mod de enkelte målgrupper via Facebook-annoncering og AdWords.

“Det har været super godt at få tekst til landingssiderne, da det har kunnet give en oversigt til vores brugere over alle de funktioner, vi tilbyder.

Med siderne har det også været en mulighed, at funktionerne nemt kan findes på Google. Og faggrupperne, vi har fået skrevet, har også givet brugerne og nye potentielle kunder et indblik i, hvem der kan bruge vores system og til hvad.”
– Oliver Lindebod, Chef for Kundeservice
 Læs en uddybende case med Terapeutbooking.dk her. 

Fortæl os hvad du har brug for.

Google anmeldelser
5.0
Facebook Bedømmelse
5.0