Services

Kig os over skulderen, mens vi arbejder

Få et indblik i vores arbejdsgang. Lige fra idéstadiet til eksekveringen af dit indhold kan du kigge os over skulderen og kommunikere direkte med din tekstforfatter.

Vi tager dig i hånden og giver input samt sparring til, hvordan vi i fællesskab skaber det største output for din forretning.

Services
Produkt-, Presse- & webtekst

Tekster med udgangspunkt i din forretning

Vores hensigt er at gøre dit foretagende mere lukrativt. Vi benytter os af målbare data til at finde ud af, hvad vi skal skrive, og hvem vi skal skrive til.

Godt indhold kræver dog omtanke og indgående kendskab til produkt og service. Vi tilpasser teksten til din målgruppe, dit udbud og din platform. Og via vores live-funktion kan du være med hele vejen.

Læs mere om, hvordan vi arbejder med produkt- og kategoribeskrivelser
Content marketing

Databaseret content marketing, der tager udgangspunkt i din målgruppe

Godt indhold er en måde at skabe omtale og heraf omsætning på. Du viser dine nuværende og potentielle kunder, at du forstår, hvad du snakker om gennem velskrevet og letforståeligt indhold. Jo mere og bedre indhold, du har liggende på nettet, jo større er chancen for, at det er dig, kunderne henvender sig til.

Bliv klogere på vores arbejde med content marketing
Services
EMAIL MARKEDSFØRING

Vi laver nyhedsbreve,
der sælger

Dine nuværende kunderelationer er en afgørende hjørnesten af din virksomhed. Det er kunder og potentielle kunder, der allerede har udvist interesse i dine ydelser mindst én gang. Og har de været tilfredse eller bevaret nysgerrigheden, er de mere tilbøjelige til at komme igen. Gennem e-mail marketing rækker du på kontinuerlig basis ud til dem, der har en garanteret interesse i dit produkt

Læs mere om nyhedsbreve
Tekstoptimering

Korrekturlæsning, transskribering
og optimering

Med grammatisk korrekte og velskrevne tekster vil din virksomhed fremstå mere professionel. Ligeledes kan optimeringen også være i forhold til SEO, så du kan ranke bedre. Transskribering af videoer eller interviews kan hjælpe nuværende og potentielle kunder med at skabe klarhed over indhold. Din virksomhed fremstår mere professionel gennem denne ekstra service, og det er ligeledes muligt at udvide dine målgrupper ved eventuel oversættelse eller brug af undertekster, der også falder delvist ind under denne kategori.

Læs mere om tekstoptimering og transskribering

Oversættelser

Med indhold på fremmedsprog kan du ramme specifikke målgrupper og udvide din forretning. Overordnet set vil det om ikke andet anses som god, professionel service, at dit indhold er at finde på i hvert fald på engelsk som minimum.

Læs mere om oversættelser
Services