+45 91 91 51 91

E-mail marketing

E-mail marketing er en unik måde at kommunikere direkte til personer, der aktivt har vist interesse for dit produkt eller din ydelse. E-mail marketing sikrer relevant trafik og høj return on investment.

Leads, der allerede kender dig

Dine nuværende relationer kender dig allerede. Det er enten personer, der aktivt har vist interesse for dit produkt eller ydelse – eller også er det tidligere kunder, der husker dig.

Kunderne er nysgerrige for at høre mere. Nu gælder det om at række ud til dem og vække deres opmærksomhed, så det skaber værdi. Og den kontakt er vi eksperter i at etablere og udvide.

Bearbejd og aktiver dine modtagere

E-mail marketing kan bruges til at aktivere tidligere kunder eller bearbejde nye leads til at blive til kunder. Vi arbejder strategisk med vedkommende, værdiskabende kommunikation, der engagerer modtageren.

Vi fokuserer på at skabe indhold til dine modtagere, som de kan bruge og sætter pris på. På den måde etablerer du nye relationer til potentielle kunder og udbygger forholdet til de eksisterende. Og det er vi eksperter i at udføre.

Sæt markedsføringen på autopilot

Din tid er guld værd. Og med mulighederne for automatisering af e-mail marketing kan du sikre konsistent, vedholdende kommunikation til dine leads, så du altid er top of mind.

Vi er eksperter i at udarbejde automatiserede mailserier, der sætter din markedsføring på autopilot. Vi automatiserer hele processen fra kunden viser interesse for dit produkt, til køb, til genaktivering og køb igen. Det er markedsføring på autopilot, så du får endnu mere tid til det, du er bedst til.

Vil du have value for money og vedvarende kunderelationer?

E-mail marketing kræver en afbalanceret mængde e-mails samt  indhold skræddersyet til målgruppen. Vi kigger strategisk på din virksomhed og kundegruppe og vurderer, hvordan du bedst kommer ud til potentielle og eksisterende kunder – og får skabt en masse salg.

Indled kontakten her

Iøvrigt -

Vidste du, at ...

… 82 % af B2B- og B2C-virksomheder benytter sig af e-mail marketing? At række ud til nuværende kunder er altså en løsning, mange prioriterer..

Google anmeldelser
5.0
Facebook Bedømmelse
5.0