Produkt- og kategoribeskrivelser, der skaber salg og trafik - Somera ApS
+45 91 91 51 91

Korrekturlæsning og optimering af tekster

Med grammatisk korrekte og velskrevne tekster vil din virksomhed fremstå mere professionel. Kunder vægter naturligvis priser og leveringsgarantier højest, men kan de identificere fejl og mangler i de tekster, de mødes af, er de mindre tilbøjelige til at vælge din virksomhed.

Ligeledes kan optimeringen også være i forhold til SEO, så du kan ranke bedre.

Korrekturlæsning og optimering af tekster

For at tekster skal kunne læses og give det rigtige indtryk, skal de være læsevenlige, grammatisk korrekte og i samme tone-of-voice som resten af websitet. Ligeledes kan de optimeres, så både Google og kunden giver din side den nødvendige SEO-værdi.

Optimer dine tekster til søgemaskinen

Tekster kan sagtens være nogenlunde velskrevne og med et nogenlunde godt indhold, uden at de har den store SEO-værdi. Dette kan være fordi, teksterne er for korte, for misvisende, for uspecifikke eller sat op i en ikke-læsevenlig opsætning. Klikker de potentielle kunder sig hurtigt væk fra din side, påvirker det domænets troværdighed, og det kan være skadeligt for din ranking og dine muligheder for salg.

Grammatisk korrekthed giver professionelt indtryk

Med velskrevet og grammatisk korrekt indhold overbeviser du kunden om, at du har styr på din forretning. Det viser, at du har tænkt over ikke bare dit produkt og din service, men også din tilgang til kunden.

Fornemmer kunden, at du er i kontrol over alt, hvad der vedrører din forretning, er der højere sandsynlighed for, at de vælger dig – også selvom dine priser måske er en lille smule højere end dine konkurrenters.

Opnå flere konverteringer via målrettet indhold

Dine artikler, blogindlæg eller andre tekster til web bør altid have til formål at sælge, selvom de også skal give en god brugeroplevelse. Gennem smart tekstforfatning kan du omsætte din ekspertise til konverteringer via blandt andet intern linkbuilding og CTA’er, der lægger op til salg, uden at det er anstrengende for den potentielle kunde at læse igennem.

Skal vi hjælpe dig med korrekturlæsning?

Prisen starter fra 30 øre pr. ord. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Enten pr. telefon +45 91 91 51 91 eller brug formularen herunder.

Iøvrigt -

Vidste du, at ...

… Brugernes adfærdsmønstre har betydning for din SEO-værdi? SEO er altså ikke kun integrering af nøgleord og linkbuilding. Det handler i ligeså høj grad om de signaler, dine besøgende sender. Klikker de sig rundt og interagerer på din side, afleder det en positiv effekt på dine rangeringer i søgemaskinerne.