+45 91 91 51 91

Korrekturlæsning og optimering af tekster

Med grammatisk korrekte og velskrevne tekster vil din virksomhed fremstå mere professionel. Kunder vægter naturligvis priser og leveringsgarantier højest, men kan de identificere fejl og mangler i de tekster, de mødes af, er de mindre tilbøjelige til at vælge din virksomhed.

Ligeledes kan optimeringen også være i forhold til SEO, så du kan ranke bedre.

Korrekturlæsning og optimering af tekster

For at tekster skal kunne læses og give det rigtige indtryk, skal de være læsevenlige, grammatisk korrekte og i samme tone-of-voice som resten af websitet. Ligeledes kan de optimeres, så både Google og kunden giver din side den nødvendige SEO-værdi.

Optimer dine tekster til søgemaskinen

Tekster kan sagtens være nogenlunde velskrevne og med et nogenlunde godt indhold, uden at de har den store SEO-værdi. Dette kan være fordi, teksterne er for korte, for misvisende, for uspecifikke eller sat op i en ikke-læsevenlig opsætning. Klikker de potentielle kunder sig hurtigt væk fra din side, påvirker det domænets troværdighed, og det kan være skadeligt for din ranking og dine muligheder for salg.

Grammatisk korrekthed giver professionelt indtryk

Med velskrevet og grammatisk korrekt indhold overbeviser du kunden om, at du har styr på din forretning. Det viser, at du har tænkt over ikke bare dit produkt og din service, men også din tilgang til kunden.

Fornemmer kunden, at du er i kontrol over alt, hvad der vedrører din forretning, er der højere sandsynlighed for, at de vælger dig – også selvom dine priser måske er en lille smule højere end dine konkurrenters.

Opnå flere konverteringer via målrettet indhold

Dine artikler, blogindlæg eller andre tekster til web bør altid have til formål at sælge, selvom de også skal give en god brugeroplevelse. Gennem smart tekstforfatning kan du omsætte din ekspertise til konverteringer via blandt andet intern linkbuilding og CTA’er, der lægger op til salg, uden at det er anstrengende for den potentielle kunde at læse igennem.

Skal vi hjælpe dig med korrekturlæsning?

Prisen starter fra 30 øre pr. ord. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Enten pr. telefon +45 91 91 51 91 eller brug formularen herunder.

Iøvrigt -

Vidste du, at ...

… Brugernes adfærdsmønstre har betydning for din SEO-værdi? SEO er altså ikke kun integrering af nøgleord og linkbuilding. Det handler i ligeså høj grad om de signaler, dine besøgende sender. Klikker de sig rundt og interagerer på din side, afleder det en positiv effekt på dine rangeringer i søgemaskinerne.

Send et troværdigt signal

En rundtur på nettet afslører hurtigt en masse komma- og stavefejl. Det sender et uprofessionelt signal og udgør dermed en fare for, at afsenderen fremstår utroværdig. Det kan være farligt på et konkurrencepræget online felt, hvor kampen om kunderne er stor.

Stavefejl og andre sproglige fadæser underminerer tilliden. For er der nogen, som vi har tillid til, er det dem, der udstråler, at de har styr på deres forretning helt ned til selv det mindste komma. De sproglige fejl skaber utryghed og sår tvivl om kompetencerne hos dem, som brugerne potentielt set skal købe produkter eller ydelser af. Også selvom du ved en masse om de produkter, som du sælger.

Derfor er det helt afgørende, at dine tekster er skarpe og velformulerede – og støvsuget for sproglige fejl. Det sender nemlig det vigtige professionelle og ikke mindst troværdige indtryk, som både bevidst og ubevidst har indflydelse på brugerne, når de handler på den ene eller anden måde.

SEO- og tekstoptimering, der får dig til tops

Korrekturlæsning handler om at rette stavefejl og grammatiske fejl, men det kan også være en decideret tekstoptimering. Det kan betyde en optimering af et tungt eller fagligt sprog, der gør det svært for brugerne at forstå teksten, eller det kan bestå af en omstrukturering af tekstindholdet, så det virker lettere at tygge sig igennem. For den gode tekst er nemlig let spiselig.

Optimeringen kan også bestå i en SEO-makeover, der får din tekst til at shine på Google. Korrekturlæseren integrerer relevante søgeord på en naturlig måde, så din synlighed forbedres – uden at det bliver keyword stuffing. Men det er også den forbedrede tekst i sig selv, der får kunderne til at blive hængende i din tekst og på din side, som kan sikre dig en billet i toppen af Googles VIP-ranking.

Med korrekturlæsning får du derfor skabt de bedste muligheder for at booste din online synlighed og ikke mindst troværdighed – og det har en positiv virkning på dit salg.

Gør budskabet klokkeklart

Tekster med stavefejl, kommafejl og snørklede sætninger risikerer at sløre dit budskab. En kommafejl har vel ikke så meget at sige, tænker du måske. Men jo, det har den. Det kan faktisk være et spørgsmål om liv eller død. Se bare her:

Hvornår skal vi spise mormor?

Hvornår skal vi spise, mormor?

Det lille komma ændrer hele meningen i sætningen fra, at mormor bliver spist, til at det er hende selv, der spiser. Derfor er sprogligt korrekte tekster også afgørende for, at dine budskaber står klokkeklart, og at sproget er tilpasset din målgruppe.

Korrekturlæser med falkeblik

Vores team af korrekturlæsere er alle udstyret med et falkeblik, der fanger de mindste fejl, som kan skade både dig og dit salg, i dine tekster.

Med en dyb grammatisk og sproglig sans kan vi støvsuge din tekst fri for fejl, samtidig med at vi kan optimere sprog og indhold, så det både skaber værdi for dig, dine kunder og Google. Det skaber den nødvendige synlighed og troværdighed, som kan føre til øget salg.

Lyder det som noget for dig?

Så tøv ikke med at tage fat i os. Vi svarer altid inden for 24 timer.

Tag fat i os her
Google anmeldelser
5.0
Facebook Bedømmelse
5.0