Oversættelse

Med oversættelse til og tekstforfatning på fremmedsprog kan du udvide din forretning til Skandinavien og resten af verden. Samtidig optimerer det brugeroplevelsen for udenlandske såvel som danske gæster på din side.

Forbedr brugeroplevelsen med engelsk alternativ

En engelsk version af din side er en god service til engelsktalende på dansk jord og ligeledes til de danskere, der ønsker at henvise dine ydelser til engelsktalende samarbejdspartnere. Det viser også, at du har sat dig ekstra meget ind i dine services og har en international begrebsforståelse. Med engelsk oversættelse og tekstforfatning dannes der altså grobund for en udvidelse af handelsaftaler.

Tag din forretning til den internationale scene

Vil du ekspandere, kræver det, at du kan kommunikere med dem, du vil sælge til. Engelsk er som udgangspunkt forståeligt for de fleste, men vil du ramme særlige lande, kan det være nødvendigt med mere specifik oversættelse eller tekstforfatning for at gøre oplevelsen mere personlig. Det er de færreste, der køber et produkt, som de lige så vel kan få fat på hos en forretning på deres eget sprog.

Fremstå ekstra professionel

Med din hjemmeside på flere forskellige sprog viser du, at du har styr på din forretning, og hvordan den virker i international sammenhæng. Selvom dine danske læsere ikke benytter sig af tekstforfatningen, har det en indirekte påvirkning af deres syn på siden, fordi de kan fornemme, at det er en forretning, der bliver taget seriøst. Har du planer om udvidelse, vil forarbejdet ligeledes være gjort.

Skin igennem på den internationale scene

Lad os hjælpe dig med at komme ud over landegrænserne og ekspander din forretning. Tag kontakt i dag og lad os hjælpe dig med at gå internationalt.

Iøvrigt -

Vidste du, at ...

… Troværdigheden er den største bekymring for brugere, når de lander på udenlandske webshops? Med velskrevet tekstforfatning kan du til dels komme dette problem til livs.