Oversættelse og tekstforfatning til, fra og på fremmedsprog | Somera
+45 91 91 51 91

Oversættelse

Med oversættelse til og tekstforfatning på fremmedsprog kan du udvide din forretning til Skandinavien og resten af verden. Samtidig optimerer det brugeroplevelsen for udenlandske såvel som danske gæster på dit website, at de kan tilgå den på deres foretrukne sprog.

Gør brugeroplevelsen bedre med engelsk alternativ

Med korrekt engelsk oversættelse og tekstforfatning bliver din virksomhed langt mere attraktiv i internationalt øjemed. En engelsk version af din side er en god service til engelsktalende på dansk jord. Det er ligeledes brugbart for de danskere, der ønsker at henvise dine ydelser til engelsktalende samarbejdspartnere. Det viser også, at din virksomhed har internationale ambitioner og ikke kun agerer i Danmark.

Når din forretning får internationalt vokseværk

Vil du ekspandere, kræver det, at du kan kommunikere med dem, du vil sælge til. Engelsk er tilstrækkeligt i mange lande, men vil du ramme specifikke markeder, kan det være nødvendigt med mere målrettet oversættelse eller tekstforfatning for at gøre oplevelsen mere personlig.

Skal kunder handle online, skal troværdigheden etableres tidligt – og intet gør det bedre end et velskrevet website på lokalt sprog.

Fremstå ekstra professionel

En hjemmeside på flere sprog viser, at din forretning agerer hjemmevant på flere markeder. Selvom dine danske læsere ikke benytter sig af tekstforfatningen, har det en indirekte påvirkning af deres syn på siden, hvis den har internationalt format. Venter en udenlandsk ekspansion i fremtiden, vil forarbejdet allerede være gjort.

Bryd igennem på den internationale scene

Lad os hjælpe dig ud over landegrænserne, så din forretning kan ekspandere internationalt.

Iøvrigt -

Vidste du, at ...

… Troværdigheden er den største bekymring for brugere, når de lander på udenlandske webshops? Med velskrevet tekstforfatning kan du til dels komme dette problem til livs.