Tekstforfatter til web | Somera
+45 91 91 51 91

Tekstforfatter til web

Få skrevet dine webtekster af professionelle tekstforfattere

Få professionel hjælp til dine webtekster

Søger du en tekstforfatter ? Så er du landet det rette sted. Vi har ikke blot én tekstforfatter – vi har 10 dygtige tekstforfattere, der er stærke inden for hvert deres område.

Det betyder, at du får en tekstforfatter, der, med stor sandsynlighed, allerede har skrevet en lang række tekster inden for samme emne, som du skal have skrevet tekster til. Vi matcher din opgave med den tekstforfatter, der er mest kompetent til at håndtere din opgave.

De sidste tre år har vi arbejdet med store som små opgaver, og vi har endnu ikke oplevet et emne, hvor vi ikke kunne skrive nogle gode artikler til.

Vi skriver webtekster, der vinder læseren og søgemaskinernes hjerte

Nok er SEO tekster døde i den traditionelle forstand. Men derfor kan vi godt gøre det nemt for søgemaskinerne at læse vores tekster. Det gøres på flere forskellige måder. Eksempelvis ved at inkludere de vigtige keywords i dine overskrifter, markere vigtige ord med fed og bruge synonymer. Fremfor udelukkende at se på, hvor mange gange dit keyword bliver anvendt, ser Google på flere forskellige faktorer.

Eksempelvis semantik (LSI) – dette betyder, at du bruger de ord, som måtte relatere sig til dit primære keyword. Dertil ses der på, om dine besøgende rent faktisk læser din tekst. Så når du søger en tekstforfatter til web, er det ikke ligegyldigt, om det er en god artikel eller en dårlig artikel, der bliver skrevet. Hvis ikke dine besøgende gider at læse din tekst, sender det et dårligt signal til søgemaskinerne.

Somera hjælper dig på vej

Hos Somera har vi en mission om at levere det bedst mulige indhold til vores kunder. Vi vil derfor aldrig levere en ufærdig artikel, der blot er fyldt med keywords og skrevet uden videre research. Når du bestiller artikler til web hos Somera, får du artikler i utrolig høj kvalitet, skrevet af en af vores dygtige tekstforfattere.

Lyder det interessant?

Så tøv ikke med at tage kontakt her. Vi svarer inden for få timer.